LITE INFORMATION!

Kära medlemmar! Från och med månadsskiftet (feb-mars 2016) kommer gymmet i Mariefred att byta ägare. Det kommer inte innebära några förändringar för er som är medlemmar där förutom ett nytt ansikte, ni kommer att fortsatt kunna nyttja lokalen som ni gör idag. Det är med varmt hjärta jag lämnar över gymmet i Mariefred till nya ägaren som jag är övertygad kommer att förvalta verksamheten väl. Vi kommer i en övergångsperiod vid ägarskiftet finnas med i bakgrunden för att se till att allt fungerar som vanligt! Mer info inom kort.

I Strängnäs kommer det att ske förändringar med, vi kommer att köpa in nya maskiner samt fräscha upp lokalen (kom gärna med förslag) Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er!

Med vänliga hälsningar Skyes Gym

Välkommen till Skyes Gym!

Vi bygger om vår hemsida för att ge nya och gamla kunder ännu bättre service. Under tiden kan du nå oss på mail och telefon enligt nedan.

Öppettider Strängnäs

Hos oss är det alltid öppet så att du kan träna när det passar dig!

Gymmet i Strägnäs är bemannat
Måndagar & Onsdagar 19-20

Observera att gymmen alltid är obemannade på röda dagar. Om du behöver komma i kontakt med oss tider då vi inte finns på plats så skicka e-post eller kontakta oss via telefon. Våra kontaktuppgifter hittar du här nedan.

Kontakta oss

För ärenden som inte är akuta ber vi er att kontakta oss på vår mailadress genom att klicka på länken nedan. Har du frågor som kräver snabba svar eller om ditt ärende är akut (exempelvis vid skadegörelse eller olycka) ber vi dig kontakta oss på telefon.

Skicka epost till oss här
Telefon: 0720 15 03 00